Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Τα κοκόρια δε λάλησαν...(vids+pics)


Η πρόκληση ήταν μεγάλη για τους παίδες του ΚΑΣ Ν. Ραιδεστός, που αν κι έδειχναν να πιστεύουν στις δυνάμεις τους, δεν άντεξαν στη πίεση του αγώνα και ηττήθηκαν μετά από μέτρια εμφάνιση από τους παίδες του Μαντουλίδη με 
79-57. Μετά από αυτή την ήττα, που ήταν η πρώτη σε επίσημο αγώνα για τη φετινή περίοδο, η ρεβάνς σε μια βδομάδα αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα. Παρά την ήττα στο Σαββατιάτικο ματς, τα κέρδη για τα παιδιά του Χρ. Ρώσσιου ήταν πάρα πολλά. Η ομάδα του ΚΑΣ σίγουρα μεγάλωσε μέσα από την πορεία αυτών των παιδιών. Κι αν δει κανείς πίσω και στα υπόλοιπα τμήματα, εύκολα θα διαπιστώσει ότι στα τμήματα υποδομής του ΚΑΣ γίνεται τεράστια δουλειά και είναι θέμα χρόνου να έρθουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.


Πολύς κόσμος στο ΔΑΚ Βασιλικών














Στον αγώνα με τον Μαντουλίδη η ήττα ήρθε πρώτα απ' το άγχος και μετά από τον πολύ δυνατό αντίπαλο. Άλλωστε όταν μιλάμε για Μαντουλίδη, μιλάμε για ομάδα που πρωταγωνιστεί συνεχώς σ' αυτές τις κατηγορίες κι έχει πληρότητα στο ρόστερ που ελάχιστες ομάδες έχουν. Η διαφορά στο σκορ θα ήταν πολύ μικρότερη, αν οι παίκτες του ΚΑΣ είχαν περιορίσει τα λάθη(ξεπέρασαν τα 20) και έβρισκαν τρόπο να αντιμετωπίσουν τον Καμάρα(35π.).
Άξια αναφοράς και η πολύ καλή διαιτησία.

Δεκάλεπτα: 12-13. 25-34, 45-54, 57-79
Διαιτητές: Αντωνίου-Τζιοβανάκης
Ν. ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ(Ρώσσιος-Αλεξιάδης): Ραμφόπουλος 11(3), Λαζαρίδης 13(1), Μαλλιάρας 2, Φίλλιος 1, Χατζηγεωργιάδης 2, Λαγός 6, Ναλπαντίδης, Ζαγορίτης 8, Μυλωνάς 10(1), Τσολάκης 4.
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ(Γάκης): Κυρίδης 7(1), Τζάμος 2, Τάκης, Καμάρας 35, Κιουτσούκαλης 6, Καλαμπόκης 5, Τσιακίρης 6, Χρηστίδης 6, Αναστασιάδης 9, Μητακίδης 2, Γαϊτανίδης 2.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.